Beskrivning:Detta spel har en mycket snygg design och samtidigt som du spelar får du känslan att du befinner dig i Las Vegas, fast hemma bakom datorn. Spelkorten är härligt stora så att även våra spelare med lite sämre syn inte får större problem med detta online Harpan-spel. Dessutom registreras spelets uppgifter som t.ex. den bästa tiden du har gjort eller din högsta poäng och även antalet steg som du gör räknas medan du spelar. Alla dessa uppgifter hittas i den sista skärmen. När alla korten är öppna flyttas de är automatiskt till basrutorna och du har vunnit!
Regler:Målet är att få upp alla korten till de fyra topphögarna, en för varje färg. Kort kan endast läggas på ett kort av ett högre valör (t.ex. 7 kan endast läggas på 8) och av motsatt färg (svart på rött). Till tom plats i de sju högarna går det endast flytta Kungarna Till tom plats i de fyra topp-högarna går det endast att flytta Essen

TOP 10 SPELARE

Harpan spelSpela roliga patienser gratis. Här hittar du utmanande patienser på nätet. Lägga Harpan patiens, Spindelharpan och Kungen patiens. Lägga klassisk patiens online. Underhållande patienser och kortspel. Spela festlig patiens. Många intressanta patienser, spännande patienser och fängslande patienser gratis. Spela engagerande patiens på nätet.