Beskrivning:GameBoss.com gör alltid de bästa spelen åt oss och den här versionen av Harpan är återigen en riktig hit med fina stora spelkort och en vacker design. Göra spelet svårare genom att välja menyalternativet med 3 spelkort eller välja i stället att dela 1 spelkort för att göra det lättare. Du får den högsta poängen genom att på snabbast möjliga tid lägga ut alla spelkort till de övre platserna, där du börjar med Ess och slutar med Kungar. Genom att klicka på menyn eller på knappen kan du pausa spelet och du kan starta ett nytt spel med hjälp av ikonerna längst ner eller gå tillbaka ett steg.
Regler:Målet är att få upp alla korten till de fyra topphögarna, en för varje färg. Kort kan endast läggas på ett kort av ett högre valör (t.ex. 7 kan endast läggas på 8) och av motsatt färg (svart på rött). Till tom plats i de sju högarna går det endast flytta Kungarna Till tom plats i de fyra topp-högarna går det endast att flytta Essen

TOP 10 SPELARE

Harpan spelSpela roliga patienser gratis. Här hittar du utmanande patienser på nätet. Spela Harpan gratis. Lägga klassisk patiens online. Underhållande patienser och kortspel. Spela festlig patiens. Många intressanta patienser, spännande patienser och fängslande patienser gratis. Spela engagerande patiens på nätet.